jún
22

 A könyv, amely segítségével visszanyerhetjük éleslátásunkat: Harry Benjamin:Tökéletes látás szemüveg nélkül.

 

 

Párszáz forintos könyvről van szó. Érdemes beruházni rá. Az itt leírt gyakorlatok mellett mások tapasztalatairól is olvashatunk. (A libriponthuról van a kép) Az én változatomon kiwi helyett répa van, és akkor még csak félmillió példányban kelt el. Úgy néz ki, azóta vettek belőle még pár darabot az emberek :)


Mondjuk mindig is foglalkoztatott a kérdés, hogy ha meggyógyítható a szemünk rendszeres tornával, némi étrendváltással, akkor miért nem reklámozzák ezt a könyvet? Az orvosok szemüveg helyett, miért nem tornát írnak fel? Sajnos ezek csupán költői kérdések, hisz mindenki tisztában van azzal, hogy érdekek és pénz áll az egész mögött. A szemüveggyártás nagy biznisz, sok pénz van benne. Elég csak a többtízezres keretekre gondolni, és a lencsék sem túlzottan olcsók. Pedig van akciózás, extra ajánlat stb. Minden a pénzről szól. Az, hogy mi lenne hasznos, mi lenne egézséges (szemtorna ebben az esetben), az nem üzlet, hisz ezeket a gyakorlatokat otthon bárki elvégezheti.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyar.blog.hu/api/trackback/id/tr751201823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása